מגמות ומסלולים

בבית ספר מח"ט עמל טבריה יש מקום לכל אחד. כל תלמיד יכול למצוא את מקומו במקצוע שהוא אוהב ולהשקיע בלימודים ברצון במגמה המתאימה לו.
בדף זה פרטנו עבורכם על כל מגמות בית הספר. אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר.

מגמות בית ספר

טכנולוגיה

• אומנות האפייה (קונדיטאות)

מטרת המגמה לשמש מנוף ליזמות עסקית לתלמידים, ולהוות עבורם כלי מקצועי חשוב ואמצעי פרנסה מכובד בעתיד. המגמה בנויה ומצוידת במיטב הציוד המודרני. המגמה, מכשירה את התלמידים לעבודה בבתי מלון, קונדיטוריות פרטיות ובבתי עסק פרטיים משלהם בעתיד.

• מערכות בקרה ואנרגיה

הלימודים במגמה מעניקים לבוגריה בסיס ידע רחב בתחום הנדסי מרתק ומאתגר המתחדש ללא הרף. לימודים אלה מעניקים להם את הידע הדרוש לקבלת רישיון חשמלאי מוסמך או חשמלאי מעשי (בהתאם למספר יחידות הלימוד הנצברות בבחינות הבגרות במקצועות החשמל), רישיון המאפשר להם לעסוק בתחום מבוקש בשוק העבודה. הלימודים במגמה מהווים גם תשתית ללימודים אקדמיים (לבעלי תעודת בגרות) וללימודי המשך לדיפלומת טכנאי...

• עיצוב שיער אומנות האיפור וטיפוח החן

איפור ועיצוב שיער הם מקצועות נדרשים בארץ ובעולם. בעידן שבו המצלמה, המדיה הדיגיטלית ותרבות הבידור נגישות לכל, נעשו מקצועות אלה חשובים מתמיד והם מאפשרים לכל תלמיד הצצה אל התרבות החזותית ואל עולם האופנה בארץ ובעולם. לאחר רכישת המיומנויות הנדרשות במגמה התלמידים יכולים לגבש שפה מקצועית אישית וייחודית, שתבטיח את עתידם המקצועי והכלכלי.